Site Loader

В інжиніринговій компанії Агротехнолоджі | КБ “Циганков” ми об’єднали досвід трьох поколінь спиртовиків, сучасні технології 17 країн та власні розробки в Україні щоб ідеально спроектувати й побудувати спиртзавод “під ключ”.

Ми якнайкраще:

  • Зробимо передпроектне дослідження майбутнього виробництва
  • Визначимо основні техніко-економічні показники
  • Розробимо технологічні схеми дистиляційно-концентраційної установки для отримання сирого спирту та адсорбційної установки для зневодження
  • Обрахуємо всі матеріальні та енергетичні потоки
  • Розробимо специфікації та вимоги до обладнання
  • Замовимо обладнання та простежимо за його виготовленням
  • Розробимо схеми автоматизації і керування виробничими процесами
  • Змонтуємо обладнання та системи автоматизації
  • Проконтролюємо введення установок у комерційну експлуатацію
  • Навчимо персонал управлінню заводом

 

ЩО ОЗНАЧАЄ ПОБУДУВАТИ СПИРТЗАВОД “ПІД КЛЮЧ”?

Це філософія, що дозволяє створити сучасне виробництво від концепту до введення в експлуатацію. Наш підхід дає людям найновіші знання, допомагає стати професіоналом в біотехнології та ректифікації.

Для початку ми допомагаємо інвестору обрати краще за ресурсами та логістикою місце для майбутнього спиртзаводу. Далі вирішуємо якою буде його потужність, визначаємо види продукції та шукаємо варіанти утилізації відходів. Водночас розраховуємо необхідний об’єм інвестицій. Власник заводу знатиме, що виробництво  є екологічним. Він матиме можливість згодом його розширити чи укрупнити.

Ніхто в Україні не може вирішити завдання утилізації спиртової барди за притомні гроші. Агротехнолоджі – може.

В. Марчук (Тростянецький спиртзавод)

Потому наші інженери проектують технологічну та будівельну частини спиртзаводу. На цьому етапі ми вносимо до проекту найсучасніші технологічні рішення, розробляємо конструкторську документацію на спеціальне та нестандартне обладнання. Під час будівельного проектування ми беремо на себе відповідальність за отримання дозвільних документів та за дотримання необхідних будівельних норм.

Проект готовий, можна розпочинати будівництво та монтаж. Обладнання замовили, постачальники готують його до відправлення. Поки триває будівництво на майданчик звозять технологічне обладнання, системи автоматизації, трубопроводи, інші деталі та вузли. Починаємо збирати виробничі ділянки.

Нам дуже зручно працювати із Агротехнолоджі – вони ставлять технологічне обладнання на 80% українського виробництва. Ми купуємо його за гривні і можемо за потреби швидко замінити чи вдосконалити.

А. Глущенко (Гайсинський спиртзавод)

А тим часом майбутні працівники підприємства навчаються. Беруть участь у монтажі та налагодженні, бачать як поєднуються окремі ділянки у єдине виробництво. Вони дістають безцінний досвід участі у будівництві спиртзавода “під ключ”.

Будівництво завершилося, ми тестуємо окремі ділянки спиртзаводу на стійкість у роботі, системні інженери монтують та перевіряють автоматику  – без неї неможливо вийти на технологічні режими на сучасному виробництві.

Можна переходити до пусконалагодження: підключили воду, електроенергію, котельня подає пару. Механіки запускають насоси, інженери перевіряють технологічні послідовності. Уже навчений персонал заводу приймає пробну партію сировини у виробництво.

І знову інженери стежать за кожним ланцюжком технологічних процесів, і знову автоматчики регулюють системи контролю. І ось лабораторія дає результати проб кінцевого продукту – все ОК, показники нормальні, а отже – тепер можна запускати на повну силу.

Зазвичай пусконаладка молекулярних сит триває тиждень, з Агротехнолоджі ми вийшли на режим за 4 години.

А. Маслак (Будильський спиртзавод)

Після пуску відпрацьовують технології та приводять усі показники у відповідність до проектних. Наші промислові інженери проведуть на заводі ще кілька місяців доти, доки ми не переконаємося, що виробництвом керують правильно.

Ми стежимо за світовими технологічними новинками, перевіряємо їх і втілюємо лише найадекватніші. Ті, хто одного разу почали з нами працювати та замовили послугу спиртзавод “під ключ”, отримали можливість постійного оновлення технологій. Вони завжди на піку прогресу спиртової галузі.

Other Features

Біогазові станції

БІОГАЗОВІ
СТАНЦІЇ

Проектуємо та зводимо
біогазові станції. Очистка біогазу.
Виробництво біометану.
Зелений тариф

ДОКЛАДНО

Утилізація відходів

УТИЛІЗАЦІЯ
ВІДХОДІВ

Рішення щодо утилізації спиртової барди. Випарні станції. Своя енергетика. DDGS. Добрива.
Екологічний дохід.

ДОКЛАДНО

Глибока переробка

ГЛИБОКА
ПЕРЕРОБКА

Проектуємо та будуємо виробничі лінії для збільшення доданої вартості сільськогосподарської продукції

ДОКЛАДНО